Nejnovější recenze ze sekce Stavebnice Cheva
Stavebnice Cheva je skvělá a oblíbená - hrály si s ní moje děti a teď jsem ji koupila i vnoučatům.
Návod není příliš zřetelný - to ale nevadí, protože nejkrásnější sestavy jsou podle dětské fantazie.
Některé návody nejsou příliš zřetelné - to ale nevadí, protože nejkrásnější sestavy jsou podle dětské fantazie.
Spousta různých dílů. Dá se z toho postavit hodně.
- Univerzální stavebnice, ze které lze stavět podle fantazie - ne jen stavět předem dané skládačky.
- české plasty bez ftalátů
- všechny díly přesné a bez vad
klasika, s touto stavebnicí jsme se hráli jako děti a dnes rád objednávám pro své dítě. Stavebnice je 100% totožná a kompatibilní s tou, co máme léta doma.
doporučuji
- plánek na stavbu je málo přehledný
- chybí základna
- kvalitní český výrobek
- nemate toho víc s kladem
- není tam všechno v balení okna ,panačkové,kola
- Rozvijeni fantazie motoriky představivosti
super cena fakt velký koš
- Super stavebnice za přijatelnou cenu
- Kostky , které pasuji na 20 let starou stavebnici
- Prikoupeno k 20 let stare stavebnici
- Finančně dostupná
- Český výrobek
- Přivítala bych možnost dokoupeni jednotlivych dílů stavebnice třeba v balíčcich po deseti kusech
- Prvni zkušenost před dvaceti lety při koupi stavebnice synovi.
- Nyni zakoupena stavebnice vnukovy, kostky pasují na dvacet let starou stavebnici. Stavi celá rodina.
- Na trhu je malý výběr
Myslím žeu malých dětí podpoří tvořivost !
Je to dárek pro vnoučka na vánoce,takže zatím nedokážu výrobek posoudit.
tato stavebnice má větší kostky než lego
spokojenost
hezký výrobek, mohl by být přehlednější návod k sestavení
Zobrazuji 101 - 120 ze 413 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...21 Další »