Nejnovější recenze ze sekce Stavebnice Cheva
- Je dost podobná LEGU, ale za dostupnější cenu.
- Nevím
Dobrá cena, doufám, že potěší
- jsou vhodné pro děti
- nemám nic
doporučuji
Syn byl velmi spokojený .
- vhodné pro malé děti, rozvíjí to jejich představivost.
- velké množství kombinací stavění
- Výborná stavebnice na doplnění kostek CHEVA
- kvalitní a pevné díly
- naprosto bezkonkurenční variabilita
Po zkušenostech s menšími sadami jsme vybrali největší - cukrárnu. A nakonec jsme koupili ještě jednu sadu. Díky tomu lze s velkým množstvím univerzálních kostek stavět i vlastní hrady, domy, dle fantazie. Většina dílů je pevných a kvalitních. Kdo hledá kvalitní českou stavebnici, určitě neprohloupí.
- Klasika, kvalita, různé stavebnice se skvěle doplňují a kombinují
Přání syna vyplněno
- výborná klasika
přání syna vyplněno
- V dobrém stavu hrajou s tím furt.
doporučuji
- Podrobný návod pro aouto a loď
- Chybý návod na sestavení letadla.
Chybý návod na sestavení letadla.
- Zrozumiteľný návod, ľahké skladanie, možnosť kombinácie s inými tovarmi Cheva
Tento produkt sme si vybrali pre najlepšiu cenu na trhu a preto, že sa dá kombinovať s inými produktmi značky Cheva, ktoré už máme doma. Určite by som odporučila tento produkt známym a aj to urobím.
- měli jsme základní stavebnici cheva ještě z dob let dávno minulých a děti si s ní hodně vyhrají a tak jsme uvítali doplnění o celý koš dalších částí. Jsou to velké kostky s kterými se malým dětem dobře pracuje
- nic jsme neshledali
jsme spokojení
- super lego
som veľmi spokojná z legom Cheva 1 Basic
- zaujme malé i velké
- česká stavebnice má vždy přednost
- ve stavebnici se objevil jeden díl pro vrtulník jako zmetek z lisovny,což nás zamrzelo
Stavebnici Cheva kupuji, protože je to český výrobek.Čekáme,že Chemoplast ještě rozšíří svůj sortiment o další ucelené tématické stavebnice, např. by mohli vymyslet "Nemocnici", pak děti mohou postavit i celé město.Doporučuji produkt všem dětem.Cenově dostupný.
Akorát mám výhradu a to patří spíše výrobci lepší kontrola při kompletaci stavebnice, jelikož i jeden díl může člověka rozčílit natolik, že už nikdy nekoupíte produkt od daného výrobce.
- Dá se s toho postavit všechno nenej jedna vec jako u lega.
- Málo panáčků pouze 1.
- perfektní stavebnice
- návod by mohl být podrobnější a větší obrázky
doporučuji
- pěkná stavebnice s hodně možnostmi
- velkým kladem je kompatibilita se stavebnicí, kterou máme doma už asi 20let :-)
- stavebnice je jen navolno v krabici, nejde uspořádat
Tuhle stavebnici jsme vybrali jako rozšíření naší původní a hodně staré chevy a taky proto, že dcera ráda staví domky a auta a s touhle stavebnicí jde stavět obojí v hodně variantách. Je ideální pro menší i větší děti velikostí kostek a možností stavět jednodušší i složitější věci. Cheva se dá neustále rozšiřovat přikupováním dalších stavebnic. Proti jiným stavebnicím je příjemnější i pořizovací cena.
- velké množství dílků za rozumnou cenu, kvalitní stavebnice
stavebnici doporučuji, velká spokojenost
- supr stavebnice pro kluky
česká skvělá stavebnice, doporučuji
- skvělá česká stavebnice
- ne
stavebnice velice variabilní a lze stále dokupovat další sady
Zobrazuji 321 - 340 ze 413 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...21 Další »