Nejnovější recenze ze sekce Stavebnice Cheva
- mmm
- m
m
- Stavebnica je SUPER. Dieťa si vie z nej všeličo vystavať a tým si zdokonaľuje predstavivosť a kreativitu.
Tento produkt som si vybrala lebo som sa s Chevou hrala aj ja ako dieťa a ostali mi kocky ale veľa sa ich stratilo a mojim chlapcom sa páči. Radi sa s ňou hrajú. Chcela som im rozšíriť počet kociek aby si mohli lepšie zdokonaľovať svoju kreativitu. S touto stavebnicou si postavíte naozaj čokoľvek. Je lepšia ako Lego.
- super, moje deti tuto stavebnicu milujú
super
- Doporučuji, úplně super
Doporučuji, vše v naprostém pořádku.
- český výrobek
- kvalitní zpracování
- snadné složení podle nákresu vzadu na krabici
Pětiletá dcera je ze stavebnice nadšená, skládá se lépe než lego - dílky jsou trochu větší.
- Kupoval jsem pro svého 5-letého syna. Variabilita - český výrobek.
- Prozatím žádné.
Spokojenost
- stavebnice jenž musí uspokojit kluky i dospěláky
- samotné osičky do koleček se nedají dokoupit zvlášť.
- Prodejci včetně výrobce mi sdělili: Pokud chcete nové osičky
- za ty co se zlomily, kupte si novou stavebnici..!!!
Vyrovná se Legu za poloviční cenu.
- V balíčku jsou základní kostky včetně koleček za pár korun.
Je to dobrý doplněk stavebnice.
- Nejlevnější na trhu,rychlé dodání
Pokud budu hledat ještě nějaké hračky,určitě do tohoto obchůdku nahlédnu
- Hezký domeček.
- Návod nezvládně 6 leté dítě.
Hezký domeček.
Výborná hračka.
- zaujala me
- nevim nedostala jsem ji nebyla skladem
priste si ji obednam chci ji pro sina
- super
- nemam nic co se mi nelibilo
jsem spokojena
- kvalitní výrobek malá si s tím pořád hraje
- nemám nic
rychlé dodání doporučuji
obsahuje velky pocet kostek
vitany jsou hlavne koleska a osicky
kreatívna stavebnica
- český výrobek
doporučuji
- Krásná hračka
- málo muziky za hodně peněz :-)
:-)
- Čtyři malé podvozky jsou výborným základem pro menší děti, které si na nich postaví svoje první jednoduchá autíčka podle fantazie a brzy zvládnou stavět i podle návodu.
Místo "Tati postav mi prosím..." čím dál častěji slýchám "Tati, podívej se, co jsem ti postavil".
- Tradiční česká stavebnice. Snaží se využívat díly v různých souvislostech místo jednoúčelových součástek. I když je všechno bachratější, děti si s ní vyhrají a mohou stavět podle vlastní fantazie.
- Letiště je naše čtvrtá cheva a potěšilo nás pár nových dílů. Trup letadla se dá otevírat, stejně jako kokpit vrtulníku, což se bohužel nikde nedozvíte.
Cheva má skvělý produkt, ale neumí ho evidentně prodat. Naše stavebnice byla podle kontrolních štítků vyrobená asi před pěti lety a celou dobu čekala někde ve skladu.
Zobrazuji 261 - 280 ze 412 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...21 Další »