Cheva 19 Policejní stanice
základní řada - 335 - 6 let Stavebnice CHEVA 19 - Policejní stanice - Stavebnice CHEVA je česká plastová stavebnice, podobná stavebnici LEGO. Její kostky z termoplastu jsou však o něco větší. Chceš mít... více »
od 460 Kč
- skvělá a výhodná cena
- český výrobek firmy Cheva
- pro děti od 6 let
- kvalitně zpracované
- rozvíjí představicist a kreativitu
- skvělá zábava
- velké díly
- zábava i pro dospělé
- zabaleno v krabici, která se snadno roztrhá
- nemá takovou prestiž jako LEGO
- jinak je výrobek supe a bez chyb
Tentio výrobek jsem dostal už asi před 5 lety. Je velice kvaliutně zpracovaný a za celou tu dobu co ho mám se s ním nic nestali, všechno funguje. Jediné co mě výrazně štve je papírová krabice, která se dříve nebo později zničí a stavbnici není do čeho nacpat, až polici rozložíte. Co ej největší pozitivuj je jednoduchost a CENA, která je super. O asi 40% levnější než LEGO, navíc koupí podpoříte český výrobek. S tpouto stvebnicí se při simulaci života polici, útěků z vězení a honu na zloděje užijete mnoho legrace. Mohu jen doporučit.
- Produkt (POLICEJNÍ STANICE) je jednoduchá stavebnice vhodná pro děti od 4 do 12 let.
- Neshledal jsem žádná 'proti'.
Celá platforma nabízí tvorbu nespočtu věrohodných situací, při kterých si dítě prohlubuje kreativitu a fantazii. Zúčastnění mohou organizovat jak zatčení a uvěznění podezřelých a tak i konspirovat útěk z vězení. I dospělí se snadno vžijí do této hry a nechají se unést dětskou fantazií.
Zobrazuji 1 - 3 ze 3 recenzí